Kontakt os

Har du spørgsmål til køb eller salg af bolig, så er du altid velkommen til at kontakte os eller komme forbi til en kop kaffe.

Ringstedgade 46
4000 Roskilde

Telefon: 4636 5500
E-mail: roskilde@boligmaegleren.dk

Åbningstider:
Vi er tilgængelige telefonisk alle ugens dage mellem: kl. 09.00-19.00.

Ringstedgade 46
4000 Roskilde
Mandag - Søndag efter aftale

Leder du efter en ny bolig?


Se vores emner til salg

Boligmægleren Roskilde

Arthur Højgaard Nielsen
Arthur Højgaard Nielsen
Ejendomsmægler MDE / Indehaver

Om BOLIGmægleren Roskilde

BOLIGmægleren Roskilde er en ny måde at tænke på. Roskilde kommune er et områder i rivende udvikling. Ikke nok med at vi har socialdemokratisk borgmester, vi er samtidig et område i periferien af København, hvor alle købere flytter ud til, når det er blevet for dyrt inde i København.

Og med en god socialdemokratisk kommune, ved vi at børnene og seniorerne har det godt…….en sætning som alle købere elsker at høre.

Vi er også i et område, hvor rigtig mange af de over 128.000 borgere bliver boende og bare skifter bolig. Vi har også over 7.500 arbejdspladser fordelt i større og mindre virksomheder i vækst, som konstant lokker nye ansatte og borgere til kommunen.

Der er løbende over 500 boliger til salg i vores områder, og der bliver solgt over 1.500 boliger om året, hvilket sikrer stabile priser og korte liggetider samt konstant stor efterspørgsel.

Arthur og René står i spidsen for BOLIGmægleren Roskilde. To lokale mæglere med et stort netværk og kontaktflade, hvilket gør vi sikrer køber en køberrådgivning med et lokalkendskab de måske ikke kender, og sælger en engageret og passioneret ejendomsmægler, som den perfekte sparringspartner til at varetage salget af din bolig.

Så skal du bruge en ejendomsmægler, køberrådgiver, murer, tømrer eller noget andet, er BOLIGmægleren Roskilde uden tvivl bare lykken.

Samtidig gør vi tingene på en anderledes og ny måde.

Vi støtter lokalsporten og andre foreninger, hver gang du bruger BOLIGmægleren i Roskilde. Når du bestiller et salgstjek, kan du tilknytte salget til din lokale sportsklub eller forening, hvis de har en sponsoraftale med BOLIGmægleren Roskilde. Så støtter vi med et fast beløb hver gang en bolig bliver solgt.

Følg os på Facebook, så ser du alle vores nye sager før de kommer på nettet.
Du får gode råd hvis du skal købe eller sælge, der er konkurrencer, gode tilbud, videoer og andre sjove indslag. Når du er en del af os på Facebook, bliver det aldrig kedeligt og din søndag bliver lidt sjovere.

Samarbejdsaftaler:
BRFkredit
Dansk Boligforsikring
Willis Forsikringsservice

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:
BRFkredit
Dansk Boligforsikring
Willis Forsikringsservice
Roskilde Avis
Lokalavisen Heden
Søndagsavisen
Ballerup Bladet