Kontakt os

Har du spørgsmål til køb eller salg af bolig, så er du altid velkommen til at kontakte os eller komme forbi til en kop kaffe.

Kresten Smed Stræde 33
3670 Veksø

Telefon: 2148 0618
E-mail: egedal@boligmaegleren.dk

CVR: 38995197

Åbningstider:

Udstilling
Telefonisk henvendelse:
Mandag-Søndag: 08-21

Leder du efter en ny bolig?


Se vores emner til salg

BOLIGmægleren René Qvistgaard

Julie Rosschou
Julie Rosschou
Sagsbehandler
René Qvistgaard
René Qvistgaard
Indehaver/Ejendomsmægler MDE

Om BOLIGmægleren René Qvistgaard – Egedal

Velkommen hos BOLIGmægleren René Qvistgaard. Her hos os møder du veluddannet personale med mere end 16 års lokalkendskab og erfaring fra branchen, vi står klar til at hjælpe dig med vurdering og salg af din bolig, når det passer dig bedst!

Salg af din bolig er en tillidssag, derfor vil du opleve at her hos BOLIGmægleren René Qvistgaard sætter vi dig i højsæddet, arbejder strukturet og effektivt for at nå det aftalte mål - nemlig at din bolig bliver solgt!

Vi når vores resultater gennem annoncering via boligmaegleren.dk, boligsiden.dk, boliga.dk og mange flere. Samtidig tilfører vi din bolig en målrettet markedsføringskampagne på de sociale medier, med den er du sikret den optimale opmærksomhed fra køberne vedrørende din ejendom.

Går du i salgstanker, så kontakt os på tlf.: 2148 0618 eller email.: egedal@boligmaegleren.dk for en snak om dine salgsmuligheder - det er GRATIS og UFORPLIGTENDE. Vi holder til på Hovedgaden i Hedehusene og har samtidig udstilling i Egedal kommune, vi kan derfor hjælpe kommende sælgere i Egedal, Hedehusene, Taastrup, Værløse, Farum, Frederikssund og Jægerspris m.fl.

BOLIGmægleren René Qvistgaard - fordi det ikke behøver at koste en "bondegård" at sælge sin bolig, det skal være effektivt, struktureret, ordentligt og stadig lidt billigere

Er du boligkøber kan vi også hjælpe dig, ring til os og hør nærmere om dine muligheder!

Samarbejdsaftaler:
BRFkredit
Willis Forsikringsservice

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

BRFkredit
Willis Forsikringsservice