Kærvej 17, Ommel, 5960 Marstal

Naturskønt beliggende ejendom nær mark og hav

I den hyggelige og rolige landsby Ommel finder du dette nedlagte landbrug, som i dag anvendes somfritidsbolig. 
 
Ejendommen er beliggende med frit udsyn til marker og med udsigt til bugten Kleven. Fra Ommel har du tre kilometer til en af Ærøs største byer, Marstal, hvor du finder skole, handlemuligheder, færge til Rudkøbing og meget mere. 
 
Gården er oprindeligt fra år 1869, og stuehuset fremstår i dag gennemgribende renoveret ogindflytningsklar. Du får her 86 veludnyttede boligkvadratmeter, som inde byder på et større leverum,hvor du har køkken, spiseplads og stue i en skøn forening. Herudover har du et rummeligtbadeværelse med brus og to soveværelser. 
 
Ejendommen omfatter to matrikler med et samlet areal på 23.333 m2, hvoraf de 9.433 m2 findes påøen Egholm, som du finder mellem Fyn og Ærø. Marken ved huset er for nuværende forpagtet ud.  
 
Har du båd, kan du med fordel lægge til i en af de to havne, som Ommel byder på. Du har fraejendommen ganske kort til Kleven havn, som er en lille hyggelig havn, med god atmosfære og et historisk maritimt miljø.
Herudover finder du i Ommel den lidt større Strandbyen Havn, som er et attraktivt samlingssted for turister såvel som de lokale ærøboere, hvorfor du her finder liv året rundt. Der er flere gode badestrande ved Marstal og Ommel og stranden ved Strandbyen er meget børnevenlig.
 
Du har ved indkørslen mulighed for at parkere bilen i den afskærmede gårdsplads eller i laden, hvor du også finder rigelige opbevaringsmuligheder. Er du ikke i bil, kommer du nemt til og fra ejendommen, hvor busstoppestedet er få hundrede meter fra døren. Herfra kan du gratis køre mod Marstal, Ærøskøbing og Søby.
 
Tøv ikke med at kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling