Søby Midtvej 9, 5985 Søby Ærø

Pæn villa i naturlige og skønne omgivelser på Ærø

Vores tekstforfatter er på vej med en beskrivelse, og indtil den foreligger synes vi, at sælgers egne ord er en fornøjelse at læse: 

"Jeg købte huset af min mor i maj 2006 – har plantet 2 rhododendron, rød og hvd, 2 stedsegrønne, samt ca. 20 m avnbøg-hæk mod vest – plantet 8 sargentæbler hvoraf 5 i skel mod nord – en arnoiabær, samt 12 roser, 2 hassel, 1 vin, 2 små ligusterhække, 12 buksbom og ikke mindst et hjemmeavlet valdnøddetræ ca. 15 år gammelt – skal snart bære frugt. Der blev plantet birk og løn i- og ved skel, æble- og kirsebærtræ, kristtjørn, hortensia og paradisæbler samt 9 buksbom langs vej ca. 35 år gamle. De lavede nyt funktionelt badeværelse med gulvvarme og lagde nye gulve undtagen i kontoret el. værelser før badeværelset, hvor det oprindelige gulv stadig ligger godt. Østgavlen blev isoleret.
 
Huset har uudnyttet loft og delvis gammel stald, der har fungeret som garage. I stald mellem badeværelset og det gamle fyrrum står nu et funktionelt luft til vand varmeanlæg af mærket Daikin installeret i december 2006.
 
Det er med tristhed, at jeg sætter huset til salg, da jeg er meget glad for at bo her. Her er dejlig frit, højt til ”loftet”, skøn udsigt, ret stille og dejligt fri for gadebelysning. Går man på den vestlige side af huset en stjerneklar aften, er huset helt pakket ind af stjerner.
 
Jeg nyder især haven om sommeren, og den kan blive rigtig smuk, hvis man bruger lidt tid på den, hvilket har knebet for mig de sidste par år.
 
Med huset kan følge diverse redskaber samt en Jonesred slåmaskine med et skar på 90 cm. 15 år gammel men rimelig velholdt."
 
Lyder det som en ejendom for dig, så tøv ikke med at ringe for fremvisning.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling