Østermarksvej 14, 5970 Ærøskøbing

Centralt på Ærø, med kort afstand til Ærøskøbing såvel som Marstal søger denne velholdte ejendom nu nye ejere.

Villaen, som oprindeligt er fra år1890, har et boligareal på 154 m2 og er beliggende på en 745 m2 stor grund. Ejendommmen er løbende vedligeholdt, og fremstår i dag indflytningsklar. Med i handel er også Østermarksvej 21, som er beliggende på den anden side af vejen. Her har du et grundareal
på 148 m2, hvorpå der findes en god garage på 40 m2.

Inde finder du en rummelig entré, som giver videre adgang førstesalen, et disponibelt rum samt køkken. Køkkenet, som er nyere og med god spiseplads, giver adgang til et store badeværelse med brus og kar. Fra køkkenet har du ligeledes adgang til stuen, som har et godt lysindfald og udgang til en stor terrasse. Fra stuen har du også adgang til et af husets tre gode værelser, ligeledes med et godt lysindfald og med udsigt til marker. Fra værelset har du adgang til et mindre toilet.

På førstesalen har du en mindre repos, som giver adgang til to soveværelser samt et badeværelse med brus. Fra begge værelser har du udgang til træterrasser, hvor du højt hævet kan nyde udsigten over det Ærøske landskab.

Ude finder du en overskuelig have, som fortrinsvist er udlagt til græs og med en større terrasse, hvor du er tæt på naturen.

Den velholdte villa opvarmes med el og på kolde dage kan du glæde dig over den gode brændeovn, som du finder i stuen.

Tilstandsrapport, elrapport og energimærke kan bestilles på fyn@boligmaegleren.dk
Tøv ikke med at kontake os allerede i dag for en fremvisning.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling