Langeagre 16, 5970 Ærøskøbing

Charmerende, og meget idyllisk beliggende ejendom søger nu nye ejere. Ejendommen er beliggende med ca. langt til Marstal og Ærøskøbing, i fredelige og naturlige omgivelser

Villaen, som er fra år 1900, er på 147 m2 og beliggende på en 1.138 m2 stor grund. Inde finder du et rummeligt bryggers, som fører dig ind i boligens fordelingsgang. Herfra har du adgang til et soveværelse, et pænt og nyere badeværelse med brus og plads til vaskemaskine, køkken samt det større anneks, som giver rig mulighed for forskellige aktiviter.

Fra køkkenet, som er med hvide elementer, og hvor du finder husets brændeovn, har du indgang til den rummelige stue samt udgang til terrasse. Fra stuen er der adgang til et godt soveværelse.

Til ejendommen hører en garage, som giver gode opbevaringsmuligheder, og i tilknytning til huset finder du et praktisk og rummeligt værksted.

Ude finder du en overkommelig og nem have, som ved bagsiden af huset byder på en terrasse, hvor du har god plads til både havemøbler, parasol og grill.

Bygningen opvarmes med el og der er monteret el-radiatorer i alle opvarmede rum. Herudover er der supplerende varmeforsyning i form af en brændovn, som er placeret i køkkenet.

Villaen kan benyttes som både helårs- og fritidsbolig, idet der ikke er bopælspligt på ejendommen

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling