Dunkærgade 4, 5970 Ærøskøbing

Nu udbydes denne skønne villa, som er beliggende i rolige og børnevenlige omgivelser. Ejendommen, som du finder centralt på Ærø, og hvorfra du har kort afstand til skøn natur såvel som strand og vand, er placeret 7 minutters kørsel fra Ærøskøbing og 9 minutters kørsel fra Marstal - og er du en vandhund med hang til sol, strand og vand vil du glæde dig over den skønne badestrand, som du finder 2 km væk.

Villaen, som oprindeligt er fra år 1875, er løbende moderniseret og vedligeholdt og fremstår i dag indflytningsklart. Du finder to indgange til huset, hvor den ene er midt på huset, og giver adgang til stuen, og den anden finder du i garagen. Det er den sidste du vil bruge til dagligt, og her træder du ind i det større og pæne bryggers, hvor du også finder vaskefaciliteterne. Fra bryggerset har du indgang til husets fordelingsgang, udgang til haven samt trappe op til førstesalen, som byder på en repos og to værelser.

Fordelingsgangen, som er med klinker, giver adgang til badeværelset, som er i lyse farver og byder på kar med brus, og husets rummelige og hyggelige stue, hvor du nemt indretter både sofagruppe og spiseplads. Fra stuen har du indgang til køkkenet, som er ældre og præsentabelt.

Udeforholdene er nemme at holde. Forhaven er fortrinsvis belagt med skærver, og baghaven, hvor du nemt kan sidde ugeneret, byder på både terrasse, med plads til havemøbler og grill, og en god græsplæne.

Er du aktiv motionist vil du få stor glæde af Rise Skytte- & Idrætsforening, som du finder få kilometer fra ejendommen, og som byder på minihal, motionscenter og multibane.

Du har ved indkørslen mulighed for at parkere bilen i garagen. Er du ikke i bil kommer du meget nemt til og fra ejendommen, og finder busstoppestedet få minutters gang fra døren. Herfra kan du gratis køre med øens busser.

Ejendommen er elopvarmet, og derudover finder du i stuen en brændeovn. Der er indlagt fiber fra Stofa.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling