Rallebæksgyden 5, 5600 Faaborg

Er du til lange gå- eller løbeture i fredelige opgivels, så er denne velbeliggende villa, på en lukket og ugeneret vej måske noget for dig. Her kommer du til at bo med den skønneste fynske natur som en af dine nærmeste naboer. Svanninge Bakker, de Fynske Alper, byder på mange gode oplevelser, hvad enten du er til aktiviteter på to ben eller på to hjul. Er du golfspiller, vil du glæde dig over, at Faaborg Golfklub også er at finde få kilometer fra ejendommen.

Villaen, som oprindeligt er fra år 1950, ligger på en 1.000 m2 stor grund. Du parkerer nemt bilen i den brede indkørslen, hvor du træder op til huset ved en lille veranda. Her kan du i tørvejr tage skoene af, før du trænder ind i den mindre entré, som giver adgang til både kælder og førstesal, såvel som stue og køkken. Stuen er pæn og med et godt lysindfald, og er nem at indrette med sofagruppe og spiseplads. Køkkenet er fremstår velholdt og er med spiseplads. I stuetagen finder du også et toilet

Førstesalen byder på en repos, et mindre værelse og en soveværelse, som er med indbyggede skabe. Kælderen byder på flere disponible rum, hvor det ene både giver god opbevaringsplads samt bruserum og vaskemaskine.

Udendørs har du for enden af indkørslen en garage, med grav, og en grøn have med flere gode terrasser og lækroge.

Energimærke kan bestilles på
henrik@boligmaegleren.dk
.

Tøv ikke med at kontakt os allerede i dag for en fremvisning

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling