Møllesøvej 12, 5970 Ærøskøbing

Så er Møllesøen til salg!

Charmerende, og idyllisk beliggende, bindingsværkshus med stråtag søger nu nye ejere. Ejendommen er beliggende med lige langt til Marstal og Ærøskøbing, i fredelige og naturlige omgivelser.

Her får du en ejendom på 24.220 m2, som, udover huset, et udhus og en større have, byder på to tilstødende marker.

Huset, som oprindeligt er fra år 1848, har gennemgået en større renovering og fremstår i dag virkelig pænt. Den gennemgribende renovering er foretaget med fastholdelse af husets historiske og arkitektoniske værdier for øje, og du får her en utrolig charmerende ejendom, som i høj grad lever op til nutidens krav om energirenovering og optimale byggetekniske løsninger.

Inde mødes du af et overflødighedshorn af lækre detaljer. Du trænder ind i husets støre opholdsrum, som fungerer som køkken og stue. Midt i rummet har du det store og gamle brændekomfyr, som er pænt integreret. I opholdsrummet har du flere gode steder, hvor du kan spise og slappe af. Derudover har du en større fordelingsgang, med plads til vaskefaciliteter,som giver adgang til to store værelser, et gæstetoilet og et flot badeværelse. Badeværelset er med brus og træbadekar.

Ejendommen er elopvarmet og der er monteret en nyere omdrejningsstyret varmepumpe, som producerer varme til både varmt brugsvand og rumopvarmning Der er supplerende varmeforsyning i form af en hyggelig brændeovn.

Villaen kan benyttes som både helårs- og fritidsbolig, idet der ikke er bopælspligt på ejendommen.

Energimærke, som er B, kan bestilles på henrik@boligmaegleren.dk

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling