Kirkeballevej 5, 5970 Ærøskøbing

Nu udbydes denne skønne villa beliggende i rolige og børnevenlige omgivelser. Ejendommen, som du finder centralt på Ærø, og hvorfra du har kort afstand til skøn natur såvel som strand og vand, er placeret 10 minutters kørsel fra Ærøskøbing og 12 minutters kørsel fra Marstal.

Villaen, som er opført i år 1900 og løbende vedligeholdt, er på 167 etagemeter og placeret først for på den 1.847 m2 store grund, hvilket giver mange anvendelsesmuligheder hele vejen rundt om huset.

Inde byder huset på et rummeligt bryggers med plads til hele familiens overtøj samt vaskefaciliteter. Herfra har du nedgang til kælderen, som er et mindre disponibelt rum samt villaens store køkken/alrum, som er i helt åben forbindelse med stuen. Fra stuen har du adgang til en fordelingsgang, hvor du på venstre hånd finder husets badeværelse, som er med klinker på gulv og vægge samt brus, og på højre hånd har adgang til forældresoveværelset. Gangen giver også plads til trappen til førstesalen.

På førstesalen møder du en mindre repos, som giver videre adgang til et teknikrum og to gode værelser, som i dag er indrettet som børneværelser.

Ude finder du en større have, som ved huset byder på en god overdækket terrasse, hvor du har god plads til både havemøbler og grill, og grønne græsarealer. Haven, som er skøn for børn, med både gyngestativ, træhytte og bålsted, er også med flere gode bærbuske.

Du har ved indkørslen mulighed for at parkere bilen i carporten, hvor der også er et skur til opbevaring. Er du ikke i bil kommer du nemt til og fra ejendommen, hvor busstoppestedet er få hundrede meter fra døren. Herfra kan du gratis køre mod Søby, Ærøskøbing og Marstal.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme, og der er indlagt fiberforbindelse. På kolde dage kan du varme dig ved den gode brændeovn, som du finder i stuen.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling