Møllegyden 4, 5970 Ærøskøbing

Den professionelle fotograf er på vej!

I den lille by Dunkær, midt på skønne Ærø, finder du denne indflytningsklare villa, som med dets centrale beliggenhed i naturlige omgivelser er ideelt til dig, som søger en velholdt og overkommelig bolig med skønne rammer inde såvel som ude.

Villaen, som fremstår pæn og velvedligeholdt, er lys og indbydende og giver plads til parret eller den lille familie. Villaen på 105 boligkvadratmeter ligger på en 700 m2 stor grund, som er meget nem at holde.

Parkerer du bilen i carporten har du adgang til husets fordelingsgang, som først giver adgang til villaens to værelser, hvoraf det ene er med gode skabe, dernæst bryggers og badeværelse samt til sidst de centrale rum i boligen - det nyere køkken fra HTH, som er i åben forbindelse med den rummelige stue. Stuen er nem at indrette med spiseplads ved de store vinduer ud mod vej og mark og med sofagruppe ligeledes ved stort vinduesparti, hvor du kigger mod den ugenerede baghave.

Fra bryggerset har du udgang til den overdækkede terrasse, hvor du dagen igennem kan sidde i ly for solens stråler. Udearealerne byder på en nem og pæn have og på den overdækkede terrasse, hvor du kan sidde i ro og mag og nyde udsigten over den bølgende mark, er der plads til havemøbler og grill. Fra haven er der adgang til ejendommens udhus, som huser haveredskaber og græssplænemaskine, samt det rummelige værksted. Der er også adgang til værkstedet fra carporten.

Fra ejendommen er der 10 minutters kørsel til Ærøs to største byer, Ærøskøbing og Marstal, som hver især byder på hver deres herligheder, handlemuligheder, caféer og meget mere. Er du mere til oplevelserne uden for byskiltene byder Ærø på et væld af skønne naturoplevelser, ligesom både golfentusiasten og lystfiskeren kan få stillet sine lyster her.

Kunne dette være en helårsbolig eller et fritids for dig - tøv ikke med at kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling