Ll. Stokkebyvej 4, 5970 Ærøskøbing

Skøn ejendom med to huse på samme grund

Her er den ideelle ejendom til den store familie, jer der vil bo flere generationer sammen eller dig, som har brug for masser af opbevaringsplads i forbindelse med dit erhverv. 
 
Fred, ro og idyl giver en indre fred i sindet fra det første øjeblik du opholder dig på Stokkebygaard - velkommen til en tidsboble fra en glemt verden.

Gården, som er lidt højere end andre gårde på Ærø, er bygget af Sognerådsformanden i 1877 og du får her store og lyse stuer med højt til loftet.

Fra vejen kører du ind i på en stenbelagt gårdsplads. Her har du adgang til de rummelige staldbygninger og huset, som er et enfamilieshus i 1½plan. Ved siden af det beboelige hus finder du en uistandsat aftægtsbolig.

Sjælen ligger i detaljen, og med det for øje er har ejer påbegyndt istandsættelse af ejendommen. Huset er sandblæst og pudset i hydraulisk kalkmørtel, som betyder at vedligeholdelse er minimal. Der er nyere dansk teglstentag på både hus og aftægtsbolig og i samme omgang er skorstene fik begge huse blyindfattet skorstenspibe. Flere af vinduerne er udskiftet med koblede Bojsø vinduer af kernetræ.

I stuehuset finder du en større entré, hvorfra du har adgang til et soveværelse, stue, køkken, samt trappe til førstesalen. Køkkenet er af ældre dato, med rigelig plads og mange gode detaljer. Fra køkken er der udgang til mellemgang, hvor du finder trappen til kælderen, hvor der er et mindre disponibelt rum. Der er to stuer, som begge er lyse og vender ud mod haven. Fra den ene stue har du døren til soveværelset, som giver videre adgang til badeværelset.

Ejendommen opvarmes med olie med supplerende varmeforsyning i form af en brændeovn.

Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag for en fremvisning

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling