Vesterskovsvej 18, Ommel, 5960 Marstal

Leder du efter et sted med udsigt til alle sider og masser af luft omkring dig, hvor du kan koble helt af og få det meste ud af din tid, så er denne gennemrenoverede villa lige noget for dig.

Her udbydes en af Ærøs roligste, mest idylliske og gennem renoveret ejendomme og selvom det er skønt, når det er sommer og solen skinner, så er det også hyggeligt og smukt på en stormfuld efterårsdag eller en frostklar vintermorgen, i det velisoleret orangeri hvor du fra frit kan nyde udsigten ud over mark og øhav –velkommen til Vesterskovsvej 18.

Det eneste, der bryder stilheden på denne ejendom, er naturens egne lyde. Du vil se vinden lege med bladene på træerne, høre fuglekvidder og følge dyrelivet på tætteste hold. Villaens mange vinduer og lyse rum lukker udsigten og naturen helt ind til dig, og skinner solen kan du altid finde et sted udenfor med læ, skygge og en skøn udsigt.

Villaen, som er opvarmet med nyt jordvarme anlæg og med gulvvarme i hele stueetagen, samt på badeværelser på 1st sal, indeholder entrémed adgang til flere gode værelser, og videre adgang til husets fordelingsgang, med trappe til førstesalen, et stort og lækkert badeværelse, vaskerum samt køkken. Fra bryggerset, hvor du også finder vaskefaciliteterne, er der adgang til et stort værelse, med en panorama-udsigt igennem glasvæg, som giver en fornemmelse af at være tæt på naturen. Værelset er lyddæmpende og derfor perfekt til musikere –eller måske som et godt teenageværelse.
Det store og pæne køkken er i åben forbindelse til stuen, hvorfra der er adgang til den store glas tilbygning, som indeholder stor spiseplads med brændeovn/pejs og pool-område. Der er bruserum i forbindelse med poolen, som i øvrigt er med 4 siddepladser med massage-dyser, og 2 modstrøms-svømmetrænere. På førstesalen finder du en fordelingsgang, et pænt badeværelse med gulvvarme og en håndfuld gode værelser, flere af dem med hems.

Du får her hele 31.994 m2, som strækker sig fra husets store dobbelt garage med stort værksted ved vejen, hvor du parkerer bilen, og helt ned til vandet. Arealet er nemt at holde og store arealer er udlagt til græs. Ejendommen byder på en stor villa med hele 265 boligkvadratmeter, som er bygget sammen med to udhuse på henholdsvis 92 m2 og 47 m2. Udearealerne byder, udover mange gode frugttræer, på et væld af terrasser og opholdssteder.

Ejendommen kan anvendes, som en stor og yderst præsentabel bolig for den større familie, eller du kan leje ejendommen ud som feriebolig, som sælger gør i sommer halvåret med god fortjeneste på nuværende tidspunkt. Fra ejendommen er der fem minutters kørsel til Marstal.

Dette er en ejendom, som skal ses og opleves –vi glæder os til at fremvise alle herlighederne for dig.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling