Lodsgyden 3, 5985 Søby Ærø

I den mindre by Søby Ærø, der findes på den nordlige del af skønne Ærø, finder du denne hyggelige villa, som i dag anvendes som fritidshus. Villaen, som er opført i 1905, er løbende renoveret og fremstår blandt andet med nyere tegltag og en moderniseret førstesal.

Søby er en aktiv by, med både handelsliv, færgedrift og havn. Færgeforbindelserne, som du finder få hundrede meter fra ejendommen, fører dig enten til Fynshav på Als eller til Faaborg på Fyn. Derudover byder Søby, hvor du nærmest uanset hvilken retning du bevæger dig i møder vand, på gode bade- og fiskemuligheder. Ønsker du at bruge tiden på golfbanen er der under 10 minutters kørsel til Ærø Golf Klub, som ligger nord for Søby.

Du møder villaen højt beliggende på den 919 kvadratmeter store grund, hvor det gamle stendige fortil minder en om de tider, som er kommet og gået i villaens levetid. Haven er nem og overskuelig og byder på en pæn og idyllisk forhave, med både blomster, anker og gammeldags vandpumpe. Bevæger du dig op langs indkørslen til villaen, finder du den større baghave, som fortrinsvis er udlagt til græsplæne. Her finder du også den store terrasse, hvor du ugeneret kan nyde solens stråler.

Fra terrassen har du adgang til villaens rummelige bryggers, med god plads til vaskemaskine, fodtøj og overtøj. Herfra er der adgang til en mindre mellemgang, hvor du finder husets badeværelse og pæne køkken. Fra køkkenet er der videre adgang til den hyggelige og større stue, hvor du kan slappe af og nyde varmen fra brændeovnen på de kolde dage. I stuetagen finder du også et af villaens soveværelser. Førstesalen byder på endnu en stue, hvor du har godt udsyn over hav og havn, samt et mindre værelse.

Denne skønne villa kan benyttes som både helårs- og fritidsbolig, idet der ikke er bopælspligt på ejendommen. Indbo, møbler og vaskemaskine kan eventuelt medfølge i handlen.
 

Ring for en fremvisning.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling