Klausenskovvej 2, 5960 Marstal

Er drømmen en ugeneret bolig? Denne ejendom hedder "Idyllen" og er beliggende på en stille vej. Med dens høje placering får I en fantastisk udsigt ud over det sydfynske øhav, og du har tillige mulighed for dyrehold samt at være selvforsynende. Så kan I hermed indstille søgningen. Denne ejendom findes på skønne Ærø, hvor landlig idyl, smuk natur og en mindre travl hverdag skaber sunde rammer for både børn og voksne.

Denne ejendom, som giver dig muligheden for at skabe det hjem, som du ønsker dig, byder på tre matrikler, som har et samlet areal på 41.865 m2, et stuhus på 130 m2, et indbygget udhus på 213 m2 samt en garage på 70 m2. Det indbyggede udhus giver rammerne til at udleve alle ønsker og drømme, hvor det kun er fantasien der sætter en begrænsning. To af matrikerne, som samlet udgør 25.315 m2, ligger på hver sin side af vejen, mens den tredje matrikel findes få minutters kørsel fra huset.

Stuehuset byder på entré, bad, køkken og spisekammer, en mindre spisestue mod nord og lidt større sydvendt stue samt et værelse. Førstesalen byder på tre værelser. Et Genvex-anlæg sikrer jer et godt indeklima i boligen. Anlægget er dimensioneret til udvidelse af hovedhuset. Det er nyere tegltag på både stald og stuehus, ligesom der fortrinsvist er nyere Velux- og Rationel træ-alu-vinduer i bygningerne.

Udenfor møder du en skøn have med store grønne græsarealer og terrasse, som samlet giver plads til havemøbler, grill og børnenes legesager. Fra haven, hvor du også finder buske og frugttræer, er der rig mulighed for at beundre den skønne udsigt udover marker og øhav.

Fra ejendommen er der ikke langt til alle hverdagens nødvendigheder. De mindste afleverer du nemt og trygt i daginstitutioner, mens de større børn selv kan finde vej til Marstal Skole, med en cykeltur på 1,5 km. Er jobbet på Fyn er der et kvarters kørsel til Ærøskøbing, hvor der er færgeforbindelser til Fyn. Fra vinteren vil der ligeledes være færgeforbindelse fra Marstal til Rudkøbing.

Ønsker du at frasælge jorden, vil dette sandsynligvis være muligt.

Lyder denne ejendom som rammerne for jeres drømme-projekt? Så vent ikke med at kontakte os allerede i dag for en fremvisning.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling