Prinsensgade 32, 5960 Marstal

Denne charmerende ejendom, som kan benyttes til både helårsbolig og fritidshus, finder du I centrum af Marstal. Det lille hus, med højt til loftet og sine veludnyttede boligkvadratmeter, er ideelt til den som søger mindre byhus eller fritidsbolig, tæt ved alle Marstals herligheder.

Du fornemmer med det samme at Prinsensgade 32 er noget ganske særligt. Huset fremstår gennemrenoveret, med nyere tag, køkken, dør og vinduer. Inde er der lyst og venligt og huset, som er er i to plan, byder på mindre entré, hvor du har adgang til husets stue, som er i åben forbindelse med det nyere køkken. Fra entréen er der også adgang husets badeværelse med brus. Fortsætter du i stedet op ad trappen til førstesalen, finder du det større soveværelse med indbyggede skabe.

De 39 boligkvadratmeter er godt udnyttet med flere gode detaljer. Vaskefaciliteter findes på førstesalen, gemt af vejen bag pæne låger.

Det nydelige byhus, for enden af Marstals gågade, ligger med gåafstand til mange af byens faciliteter. Der er gode muligheder for at udleje ejendommen i kortere eller længere perioder, såfremt det ønskes.

Se flere billeder i salgsopstillingen.

Hvad enten du leder efter bolig eller fritidshus i Marstal, er dette en ejendom der skal ses - ring 20 53 55 81 for fremvisning.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling