Oldegade 4, 5970 Ærøskøbing

Midt på Ærø, i den hyggelige landsby Olde, hvor der er gylden sol, højt til himlen og glade fuglefløjt fra trækronerne, finder du den skønneste gård. Godt tilbagetrukket fra vejen er Egelundgaard i al sin herlighed nu klar til næste familie, som drømmer om plads til personlig udfoldelse, have til leg og boldspil, altan med havudsigt og ikke mindst et renoveret og indflytningsklart stuehus –her er rammerne til en tilværelse, hvor livskvalitet er i højsædet, hvor børnene kan lege i naturen og hvor godt naboskab holdes i hævd.

Ejendommen, som består af flere matrikler og hvis samlede areal er hele 21.960 kvadratmeter, byder på både fri natur og skønne bebyggelser. Stuehuset er gennemgående moderniseret og de gode staldbygninger og udhuse byder på mange anvendelsesmuligheder, hvor både dyre- eller hestehold er oplagt.

Det moderniserede stuehus, med et boligareal på 189 kvadratmeter, præsenterer sig fra sin charmerende side i det øjeblik du træder ind i entréen, hvor det indbydende og moderne udtryk er en forsmag på, hvad der venter dig i resten af boligen. Entréen giver, med sin centrale placering i boligen, adgang til husets velindrettede og præsentable badeværelse, husets nuværende forældresoveværelse, den lune vinkelstue med plads til både sofagruppe og større spiseplads, samt det nyere og hyggelige køkken, som også giver mulighed for spiseplads. Køkkenet, som er i forbindelse med et praktisk spisekammer, giver adgang til flere disponible rum, med blandt andet vaskefaciliteter. Fra stuen er der adgang til endnu et værelse, der i dag anvendes som kontor.

Førstesalen byder på endnu en stue, hvorfra der er adgang til et toilet og hele fire gode og anvendelige værelser. Fra stuen kan du bevæge dig ud på den nyere altan, hvor du kan nyde både roen og den skønne udsigt udover øhavet.

Denne herlighed venter nu på nyere ejere, og vi glæder os til at fremvise det hele for dig.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling