Møllegyden 32, 5970 Ærøskøbing

I den lille by Dunkær finder du denne indlflytningsklare villa. Villaen, som er beliggende centralt på øen, med kort afstand til al den skønne natur såvel som Ærøskøbing og Marstal, kan anvendes både som fritidshus og som helårshus.

Træd blot indenfor i den lune villa, hvor du i entréen har god plads til at opbevare hele familiens sko og overtøj. Fra entréen er der adgang til et mindre opbevaringsrum, hvor der i dag er indrettet til ekstra fryser. Fortsætter du længere ind i boligen møder du villaens fordelingsgang, som giver adgang til husets store badeværelse, som byder på stor bruseniche og god plads til vaskefaciliteter. Fordelingsgangen giver ydermere adgang til to af villaens i alt tre soveværelser, et mindre opbevaringsrum og til sidst villaens større køkken-alrum med pænt køkken og god spiseplads.

I køkken-alrummet er installeret varmepumpe, som snildt opvarmer store dele af villaen. Har du lyst til at blive varmet godt igennem, kan du tænde op i stuens brændeovn, som du finder i husets stue. Fra køkken-alrum er der adgang til yderligere et badeværelse med brus, samt villaens tredje soveværelse.

Udendørs finder du på ejendommen gode parkeringsforhold, carport, en mindre græsplæne og en dejlig stor og ugeneret flisebelagt terrasse på knap 100 m2. Ejendommen er nyligt pudset op flere steder og mangler nu blot en omgang maling - sælger kan derfor selv sætte sit præg på ejendommen, alt efter hvilken farve man ønsker huset i.

En skøn villa, som er løbende vedligeholdt, blandt andet med nyere lofter i dele af boligen samt mange nyere vinduer og døre. Der er indlagt fiber.

Velkommen til Møllegyden 32 som med sjæl og charme formår, at skabe rammen om mange gode stunder - hvad enten det er som sommerresidens eller som familiebolig.

Vi glæder os til at fremvise ejendommen for dig.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling