Møllesøvej 2, 5970 Ærøskøbing

I idylliske omgivelser, og med lige langt til Marstal og Ærøskøbing, finder du Brohave. Det større nedlagte landbrug, som på sine 8.612 m2 blandt andet byder på stuehus, anneks, hønsehus, maskinhus, stald, hestebokse og meget mere, venter nu på nye ejere.

Stuehuset har ved nuværende ejer gennemgået en større renovering i stuetagen og fremstår nu med blandt andet nye og isolerede indervægge, nye klinker i stue og køkken (med gulvvarme), nyere IKEA-køkken, vinduer, centralstøvsuger, nye el-installationer og meget mere.

Stuehuset indeholder entré, hvorfra du har adgang til to af husets værelser, det ene med gode skabe, trappen op til førstesalen og døren ind til ejendommens store og hyggelige køkken og stue, som er i åben forbindelse. Herfra er der adgang til husets badeværelse, som er lyst og præsentabelt. På de kolde dage kan I tænde op i brændeovnen, som har en god central placering. 1. salen indeholder på nuværende tidspunkt repos og to værelser, men er ellers uudnyttet og der er rig mulighed for at etablere flere meget store værelser.

Det nedlagte landbrug byder på et væld af muligheder. De gode og store udhuse, hvor du også finder vaskefaciliteterne, og som kan tilgås direkte fra køkkenet, finder stort set ingen begrænsninger i deres anvendelsesmuligheder. Du får her masser af god opbevaringsplads og mulighed for dyre- og hestehold.

Den store have er nem at holde, og både børn og voksne vil have masser, at underholde sig med her. Haven byder på et overflødighedshorn af frugttræer og buske, og du kan blandt andet plukke og høste blommer, æbler, jostabær, jordbær, hindbær, stikkelsbær, blåbær, solbær, mirabeller og valnødder. Med sin rolige placering på øen har haven et aktivt dyreliv, og du vil tit se hjorte, fasaner og meget mere lige uden for vinduet.

Vi glæder os til at fremvise denne herlige ejendom for jer, og høre om de muligheder og drømme, som I kan se her.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling