Østergade 4, 8963 Auning

Centralt i Auning finder du denne lyse villa med plads til parret eller den lille familie. Herfra er der ikke langt til alle hverdagens nødvendigheder med blandt andet Auning Skole, daginstitutioner, og gode indkøbsmuligheder inden for kort afstand. Med motorvejsnettet når du både Aarhus, Randers, Hobro og Grenå inden for en times tid.

Norddjurs kommune er kendetegnet ved masser af natur og strand, og det gælder også Auning, som har tæt beliggenhed til Løvenholm-skovene, grønne områder og herregården Gammel Estrup –Auning er byen, som danner rammen om de nære relationer, en tryg opvækst for de mindste, og idylliske omgivelser, hvor familien kan gå ture og nyde naturen.

Villaen indeholder praktisk éntre, som blandt andet giver adgang til det rummelige køkken, hvor der er god spiseplads, som den travle familie sætter pris på i hverdagene. Fra entréen er der ligeledes adgang til villaens badeværelse samt husets to lyse stuer, hvor den ene nemt indrettes til spisestue og den anden til afslapning med sofa og tv. På førstesalen finder du en mindre repos og to større og gode værelser.

Udenfor møder du en nem og skøn have med græsplæne og terrasse, hvor børnene trygt kan lege, og hvor du har plads til havemøbler, grill og parasol. Herudover byder ejendommen på både redskabsrum, carport og et større praktisk overdækket areal til cykler og lignende.

Vi glæder os til at fremvise denne skønne ejendom for dig.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale