Hjarupvej 48, Vonsild, 6000 Kolding

INDFLYTNINGSKLAR VILLA MED FANTASTISK ATMOSFÆRE I HYGGELIGE VONSILD

Denne hyggelige og indflytningsklare villa ligger med sin gode placering i Vonsild, 6000 Kolding, tæt på Vonsild Skole, idrætsfaciliteter, indkøbsmuligheder, offentlig transport, natur og med nem adgang til motorvej. 

Ejendommen er en rigtig pæn og velholdt murermestervilla, som er opført i 1948 og som løbende er blevet forbedret. 
Da villaen er godt vedligeholdt fremstår den helt indflytningsklar og bl.a. er taget skiftet i 2020. 

Boligen har i alt 101 m2 boligareal og som det første træder du ind i en super hyggelig entré. Fra entreen har du adgang til både trappen til 1. salen, indgang til stue samt spisestue og til køkkenet. 
Du finder en rigtig god størrelse spise og spisestue i samme rum, hvor der er åbning videre ud til køkkenet. Køkkenet er super velholdt, lækkert og står rigtig pænt. Her får du et moderne og flot køkken. 
Fra køkkenet har du videre adgang til et praktisk bryggers, som fører dig videre ud til husets toilet og bad. Endvidere har du fra bryggers adgang til den store og skønne ude/havestue, hvorfra du kan nyde udsigten til ejendommens have. 
På 1. salen finder du 2 værelser med god størrelse. Helt perfekt til parret eller den lille familie. 

Grunden er 820 m2 og du får her en ugenert og dejlig have, hvor du er plads til masser af udeaktiviteter og hygge. Du finder mange forskellige hyggekroge, hvor du bl.a. også har god plads til terasse ude foran huset. 

Til huset tilhører der også en fin garage på 21 m2 samt er hyggeligt lyshus i haven. 

En ejendom som virkelig skal ses og opleves!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale