Kongensgade 15, 5960 Marstal

SKØNT BYHUS CENTRALT I MARSTAL

I Marstal, som er Ærøs største by, finder du denne hyggelige villa, som i dag anvendes som udlejningsejendom - af private årsager er der derfor kun billeder af entré, køkken og bad, foruden udendørsforholdene. 
 
Villaen, som oprindeligt er opført i 1860 og beliggende en på 162 m2 stor grund, er løbende renoveret og fremstår indflytningsklar. 
 
I stueplan finder du et køkken/alrum med plads til spisebord, hvorfor du har adgang til villaens store bryggers, nyere badeværelse, en stor stue og et værelse. Fra køkken/alrummet har du adgang til førstesalen, som byder på en repos foruden to gode værelser. 
 
Ude finder du en overskuelig og hyggelig gårdhave, og du skal derfor ikke bruge tiden på havearbejde, da hele udearealet er flisebelagt. Du har derfor en skøn kulisse til at nyde tilværelsen i ro og mag. På ejendommen finder du en nyere carport.
 
Bygningen opvarmes med fjernvarme og der er gulvvarme i store dele af stueetagen. På kolde dage kan du glæde dig over den gode brændeovn, som er placeret i stuen.
 
Ring allerede i dag for fremvisning.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling