Engvej 4, Havneby, 6792 Rømø

Etplansvilla nær naturen på Rømø

Denne etplansvilla på Rømø er et oplagt valg for familien, seniorerne eller parret, der ønsker nydelige og veldisponerede rammer om hverdagslivet, mens øens skønne natur og strande samt indkøb og golfbane findes lige i nærheden.
 
Ejendommen er opført i 1965 og præsenterer sig med en rød murstensfacade samt hvide vinduer og døre, hvoraf de fleste er blevet skiftet. I løbet af 2012 blev køkkenet indrettet med HTH-elementer og i samme ombæring blev taget opdateret med et solcelleanlæg.
 
I overtager et charmerende hjem, som breder sig over 138 veludnyttede kvadratmeter. Indenfor møder I et herligt opholdsmiljø bestående af vinkelstuen. Det bløde møblement placeres med fordel nær det brede vinduesparti, hvorfra rummet modtager et formidabelt lysindfald. Brændeovnen bliver et naturligt omdrejningspunkt i vinterhalvåret, og i spisesektionen samles venner og familie til påskefrokoster og fødselsdage.
 
I det tilstødende køkken kan hjemmets kok se frem til et funktionelt HTH-køkken med hvide fronter, en integreret kogezone i bordpladen og en ovn anbragt i ergonomisk arbejdshøjde.
 
Det resterende af hjemmet byder på tre reelle værelser samt to badeværelser med henholdsvis badekar og bruseniche. Sommerhalvåret kan nydes i den pragtfulde udestue, mens vaskefaciliteterne installeres i bryggerset.
 
Huset ligger let tilbagetrukket fra vejen med en fin indkørsel, der fører op til garagen, hvor der tilknyttet er et værksted og et anvendeligt, disponibelt rum. Grunden er anlagt med en legevenlig græsplæne og to solrige terrasser med et dejligt naturområde på to sider.
 
I bosætter jer yderst fordelagtigt på vadehavsøen, hvor I kan gå fantastiske ture i området. Skal børnene i daginstitution, kan I tilgå Rømø Børnecenter i løbet af fem minutter til fods, og afstanden til indkøb tilbagelægges på ti minutter. Lige i nærheden finder I wellnesscenteret Enjoy Resort Rømø, der byder på lækre faciliteter samt golfbane.
 
Ring for en fremvisning.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling