Møllevej 8, Fløng, 2640 Hedehusene

Her i hjertet af Fløng, i gå afstand til off. transport, skole, børnehave svømmehal og indkøb, ligger denne velindrettede 1 plans bolig med en god stor have til.

Fløng byder som skrevet ovenfor på en masse faciliteter, tillige kan nævnes at der under 200 m fra ejendommens finde flere legepladser, "Møllebakken" med kælkemuligheder og boldbaner/grønnearealer. Hertil kommer at der i området også findes hundeskov, nyplantet skov mv.
Skal du med bil på arbejde, så er motorvejstilkørslen ikke langt herfra. Bussen stopper kort fra ejendommen, men med cykel kan du være på stationen indenfor ca. 8-10 min.

Ejendommen er i 1 plan, opført/renoveret i 1990/1999, her er integreret carport/garage og en lækker stenterrasse væk fra vejen.

Indretning.: En god lille fordelingsentréder føre til gæstetoilettet, eller ind i det åbne køkken med spisepladsen, køkkenet er opført i den moderne sorte stil og med god arbejdsplads, bryggers med plads til det nødvendige, udgang til muret carport/garage. forældresoveværelse med direkte adgang til badeværelse, badeværelset er skiftet i 2013 og med gulvvarme, 3 børneværelse i en god størrelse og 2 af dem er lige istandsat/malet, god str. stue med udgang til en lækker fliseterrasse og resten af haven der er primært består af græs.

Dette er en rigtig spændende og velbeliggende bolig i Fløng - kom og kig.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling