Fyrrevang 14, Fløng, 2640 Hedehusene

Velbeliggende vinkelvilla med lukket have som står snorlige!

Boligen.: Opført i 1 plan, med en tilhørende integreret udestue med åbent pejs. Her er skiftet de fleste vinduer/dører, taget står flot m.m. Hertil kommer en dejlig stor garage på 77 m2 - isoleret, varmepumpe installeret og med lift så bilen kan tilses nedenfra.Indretning.: Entré med plads til overtøjet, spisekøkken - flot og velindrettet + god plads, bryggers med plads til barnevogn m.m. Flot badeværelse med alt hvad der skal være, 2 gode børneværelse i pæn størrelse, forældre soveværelse med eget badeværelse af ældre dato, vinkelstue med udsigt til haven inkl. brændeovn, udestue integreret under husets tag med åben pejs m.m. haven er indrettet enkelt og stort set vedligeholdelses fri - en lille dam og stor hyggelig flise terrasse beliggende mod syd/vest.
 
Garagen.: Opr. opført som carport og registreret således  - isoleret og med varmepumpe der gør at mange former for hobby kan gennemføres, også om vinteren! Så ønsker du at rode med biler? ja så er der både lift og "kartoffelkælder", drømmer du om en modeltogbane så er her 77 m2 at bygge på eller skal du bare opbevare en amerikaner bil, eller 4 så er pladsen her!
 
Fløng.: Byen Fløng byder på egen skole, svømmehal, indkøb, pizzaria, bibliotek, mange legepladser, boldbaner, hundeskov og let tilgængelighed til motorvejs systemet. Kort sagt så er her alt hvad du lige har brug for.
 

For en fremvisning kontakt os på tlf.: 2148 0618 eller email.: hedehusene@boligmaegleren.dk

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling