Askevang 66, Fløng, 2640 Hedehusene

Liebhaver ejendom i Fløng!

Her i hjertet af Fløng, finder du denne charmerende ejendom som er opført i bindingsværk og med stråtag. Beliggende på lidt over 1500 m2 hjørnegrund med både carport og udhus. Hertil kommer legeplads, flere terrassemuligheder mm.
 
En unik ejendom med mulighed for at du kan sætte dit præg på den - her er ca. 100 m2 uudnyttet loftrum på 1. sal med god lofts højde og uendelige muligheder for at skabe lige hvad du drømmer om, stue, billard rum, værelser og kontor måske?
 
Indretning.: Entré med klinkegulv og god plads til overtøjet/barnevogn mm., hyggeligt og nyistandsat køkken med tilhørende spise plads Inkl. brændeovn, velindrettet badeværelse med både bruseniche og karbad, god regulær stue med plads til både spise afd. og tv sektion, 2 børneværelser (det ene meget stort), soveværelse med skabs væg. 1. sal byder på en mindre repos/kontor og et stort værelse med loft til kip. Herudover forefindes uudnyttet lofts areal i resten af huset længde hvor der er vindue i gavlen og 2 kviste monteret.
 
Fløng.: Boligen ligger lige ud til de grønne arealer der omringer Møllebakken - et godt sted at kælke (når der er sne) og hvor noget af arealet er indhegnet til dyr. Du kan være på Fløng skole i løbet af få minutter, det samme gælder for svømmehallen, boldbaner, busstoppestedet og Rema1000.
 
Kom og kig på denne velbeliggende og charmende bolig - kontakt BOLIGmægleren René Qvistgaard på tlf.: 2148 0618 eller email.: Hedehusene@boligmaegleren.dk

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling